Pizzaiolo (Piekarz Pizzy) do restauracji z włoską pizzą

2024-07-28
4000 - 6000 / miesiąc
Aplikuj Teraz

Opis Stanowiska

O restauracji:

Nasza restauracja to cenione miejsce na kulinarnej mapie Warszawy, specjalizujące się w tradycyjnej włoskiej pizzy. Dbamy o autentyczny smak i jakość naszych dań, stosując tradycyjne metody przygotowania i najlepsze składniki.

W związku z rozwojem poszukujemy doświadczonego Pizzaiolo, który dołączy do naszego zespołu.

Zakres obowiązków:

Przygotowywanie ciasta i składników zgodnie z włoskimi recepturami.
Pieczenie pizzy w piecu opalanym drewnem.
Utrzymywanie porządku i standardów higienicznych na stanowisku pracy.
Zarządzanie zapasami składników niezbędnych do produkcji pizzy.
Współpraca z zespołem kuchennym i kelnerskim w celu zapewnienia najwyższej jakości serwisu.

Wymagania:

Doświadczenie w pracy na stanowisku Pizzaiolo.
Znajomość technik przygotowania tradycyjnej włoskiej pizzy.
Umiejętność pracy w szybkim tempie, zachowując wysoką jakość wykonania.
Znajomość zasad BHP i higieny pracy w kuchni.
Pasja do gotowania i chęć rozwoju w branży gastronomicznej.

Oferujemy:

Pracę w renomowanej restauracji o ugruntowanej pozycji.
Konkurencyjne wynagrodzenie.
Możliwość rozwoju zawodowego i doskonalenia umiejętności.
Przyjazną atmosferę pracy w zespole pasjonatów włoskiej kuchni.
Elastyczne godziny pracy.

Zapraszamy do aplikacji!

Zdjęcia